Categories
Digital

Voor Liedericq le petit géant is de toekomst door corona ÉÉN groot vraagteken…

Voor Liedericq le petit géant is de toekomst door corona ÉÉN groot vraagteken… Het runnen van een groepsverblijfplaats volgens de formule van sociaal toerisme is een blinde vlek in Wallonië. 25 jaar geleden haakten we onze activiteit aan de trein van CJT, een vzw door Jeugd en Toerisme Vlaanderen ondersteund. Dit heeft altijd vlot gewerkt in voorspoedige tijden. Helaas nu door de complexe structuur van ons land en het verschil tussen Wallonië, Brussel en Vlaanderen in aanpak en organiseren van ons werkveld worden wij in de kou gezet en gelaten… maak dat mee. De sociale winst van het uitbaten van een groepsverblijfplaats in samenwerking met CJT laat zich niet in geld uitdrukken. Echter door de toestand houden pragmatische en economische gedachten mij heden wakker.
Zelf en gasten zien achteroverleunen in de ligstoelen, daar dromen we van, hopelijk tegen de zomer 2021. Ondertussen doen we alles zoals van ons gevraagd wordt om de pandemie te overwinnen, jullie ook?
Er is (hier) altijd hoop!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.