Vergaderingen, teambuilding en bedrijfsevenementen

Beschikbaarheid

De locatie

De streek rond Russeignies, Mont-De-L’Enclus is een ideale uitvalsbasis voor prachtige wandelingen en intense fietstochten naar het Kluisbos, Hotond- en Muziekbos. Het Park Naturel du Pays des Collines in Henegouwen is een bijzonder mooie en te ontdekken regio. Ronse, Doornik, Oudenaarde, Leuze, Lessines, Ath,  Lille,… deze cultuursteden liggen vlakbij.

Werkplaatsen en creatieve ateliers

Liedericq le petit géant biedt naast de verblijfsaccommodatie ook werkplaatsen aan. De huisjes van Remi en de kapel zijn daarvoor beschikbaar. Dit gebouw 'de huisjes van Remi' bestaat uit drie aaneengesloten ruimtes, opdeelbaar in 2 blokken. Er is ook een ruime zolder en een studio voor 2 à 3 personen, een kitchenette en sanitair. Dit gebouw staat apart van de groepsverblijfplaats. Ideaal voor creatieve en andere workshops, steeds gekoppeld aan een verblijf. Prijs in overleg.

Keramiekworkshops

Specifiek voor kleiworkshops zijn er 6 draaischijven ter beschikking.  Prijs in overleg.

De 'Kapel' voor Yoga en meditatie

'De kapel' is een ruimte die aansluit bij het dagverblijf langs rue de la cure. De ruimte is ideaal voor rustige activiteiten zoals yoga, meditatie, studeren, repetitie voor theater, koor en kleine muziekensembles. Maar ook voor een film of presentatie met beamer, rustige spelruimte enz. De houten vloer en de koepelzoldering zorgen voor een aparte sfeer. Er zijn yoga matten ter beschikking.

De prijs voor deze ruimte is apart bij te betalen per dag.

Prijsinfo

Voor volwassenen en vriendengroepen is het tarief de basisprijs + 25%. Energie wordt verrekend per meterstand. Er is een waarborg te deponeren bij aankomst.

Alle groepen die niet tot jeugd en andere jeugd behoren vallen onder deze derde categorie. De extra ruimtes zijn ter beschikking na overleg, apart bij te betalen.

      Zin om iets op poten te zetten?

Op zoek naar een authentieke plaats om een actieve vakantie in groep of creatief kamp te organiseren? 
Neem dan gerust contact op om verder af te spreken! 
Een prospectiebezoek is altijd mogelijk na afspraak. 

Contacteer ons 00(32)472 64 92 16 / annemarielaureys@skynet.be