Groepen?

Drie categorieën: Jeugdgroepen, andere jeugd en volwassenen- of familiegroepen.

Beschikbaarheid

Categorie erkend jeugdwerk

Erkend jeugdwerk betaalt de basisprijs. Onder jeugdwerk verstaan we groepsgerichte sociaal-culturele initiatieven met jeugd, in de vrije tijd en onder begeleiding. Het zijn de jeugdbewegingen, maar ook vele andere zoals cultuur-educatieve of politieke jeugdverenigingen. Het gaat dus telkens om een groep jongeren op een begeleid meerdaags verblijf of een groep jongeren die een engagement in een jeugdvereniging opnemen. Ook het Waals en buitenlands jeugdwerk betaalt deze basisprijs. De CJT Boekingscentrale helpt groepen tot bij een verblijfsplaats op hun maat. Het team verzorgt de administratieve en financiële verwerking voor de reservaties van Liedericq, le petit géant.

De Boekingscentrale maakt deel uit van de werking van Centrum voor Jeugdtoerisme vzw. CJT wil meerdaagse verblijven van jeugdgroepen in de beste omstandigheden laten plaatsvinden en ondersteunt daarbij AnneMarie.

Categorie andere jeugd

Voor andere jeugdverenigingen en scholen is het tarief de basisprijs + 5%. Bij deze categorie horen de scholen, jeugdzorg-, studenten- of sportverenigingen

Liedericq le petit Géant is een prima locatie voor themavakanties. Creatieve workshops muziek, artistiek, maar ook sportieve workshops.

Liedericq le petit géant biedt naast de verblijfsaccommodatie ook werkplaatsen aan. De huisjes van Remi en de kapel zijn daarvoor beschikbaar. Het gebouw 'de huisjes van Remi' bestaat uit drie aaneengesloten ruimtes, opdeelbaar in 2 blokken. Er is ook een ruime zolder en een studio voor 2 à 3 personen, een kitchenette en sanitair. Ideaal voor creatieve workshops. Dit gebouw staat apart van de groepsverblijfplaats. Prijs in overleg.

'De kapel' is een ruimte die aansluit bij het dagverblijf rue de la cure. De houten vloer en koepelzoldering zorgen voor een aparte sfeer. Ideaal voor meditatie en yoga maar ook voor een film of presentatie met beamer, rustige spelruimte enz. De prijs voor deze ruimte is apart bij te betalen per dag en altijd beschikbaar.Categorie volwassenen-groepen, families, vrienden, bedrijven, teams

Voor volwassenen en familiegroepen is het tarief de basisprijs + 25%. Alle groepen die niet tot jeugd en andere jeugd behoren vallen onder deze derde categorie. Het zijn de groepen vrienden en gezinnen, groepen volwassenen uit zorginstellingen, maar ook de oud-leiding of kookploegen van jeugdverenigingen.

Liedericq, le petit géant biedt naast de verblijfsaccommodatie ook werkplaatsen aan. De huisjes van Remi en de kapel zijn daarvoor beschikbaar. Dit gebouw 'de huisjes van Remi' bestaat uit drie aaneengesloten ruimtes, opdeelbaar in 2 blokken. Er is ook een ruime zolder en een studio voor 2 à 3 personen, een kitchenette en sanitair. Ideaal voor creatieve workshops. Specifiek voor kleiworkshops zijn er 6 draaischijven ter beschikking. Dit gebouw staat apart van de groepsverblijfplaats. Prijs in overleg

'De kapel' is een ruimte die aansluit bij het dagverblijf rue de la cure. De houten vloer en koepelzoldering zorgen voor een aparte sfeer. Ideaal voor meditatie en yoga maar ook voor een film of presentatie met beamer, rustige spelruimte enz... De prijs voor deze ruimte is apart bij te betalen per dag.