Families en vriendengroepen

Beschikbaarheid

Een locatie waar jong en oud samen plezier beleven ter plekke.

Liedericq, le petit géant is een domein vol verrassingen. De accommodatie voldoet ruimschoots om te zorgen voor binnen-en buitenopvang. Het binnenhof is een oase van groen en rust. Op het speelplein bij de grot kan je je uitleven, stoeien en ravotten. Er zijn slaapplaatsen tot 40 personen en kinderen ontdekken er achter elk hoekje nieuwe spannende avonturen. Een ideale plaats als centraal verzamelpunt voor een familiereünie of een samenkomst met vrienden. Rumoerige feesten kunnen helaas niet want muziek kan enkel binnen aanstaan. 

Liedericq, le petit géant is gelegen in wandel- en fietsgebied en de streek biedt talrijke mogelijkheden voor uitstapjes en (sportief) amusement.  Liedericq, le petit géant is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan  Belgische kunststeden als Ronse, Kortrijk, Doornik, Leuze, Ath, Lessines, Mons en Oudenaarde, ... Het pays naturel du pays des collines is een te ontdekken regio!


Creatieve oase

Zet je eigen creatieve oase op poten op het domein van Liedericq, le petit géant, van kwissen tot volksspelen, van keramiekworkshops tot yoga sessies en een muziekstage of theaterrepetitie op zolder. Buitenruimte is volop aanwezig, het binnenhof en het speelplein bij de grot zijn een groene oase van rust.

Heb je plannen en broed je op ideeën?

Neem dan contact op met AnneMarie, we horen je graag.

Contacteer ons 00 32 (0) 472 64 92 16 annemarielaureys@skynet.be